Admissions

Volem assegurar-nos que la nostra escola és la millor opció per als seus fills i per això ens agrada conèixer bé els nostres futurs alumnes i les seves famílies. Durant el procés d’admissió procurem que vostès rebin tota la informació necessària per prendre aquesta decisió tan important.

Als següents apartats, trobaran detallat el Procés d’Amissions que hem dissenyat per garantir-los que St. Peter’s School és l’escola que necessita per als seus fills.

Places disponibles segons l'any de naixement


      2018              2014             2010             2006      
      2017          2013         2009         2005  
      2016          2012          2008         2004  
      2015          2011           2007           2003    
 


Color code

      Places disponibles
    No hi ha places disponibles immediatamente. És possible que n'hi hagi properament.
   No hi ha places disponibles. Contacten amb Admissions per entrar en llista d'espera.     


Acceptem solicituds durant tot l'any. Si no hi ha places disponibles, els alumnes poden solicitar restar a la llista d'espera. Per a admissions al setembre, els aconsellem que adelantin el procés de solicitud al febrer.

Es donarà preferència a les famílies que ja formen part del col·legi, així com als estudiants amb bones referències.

 Nom i cognoms
Número de telèfon
E-mail
Data de naixement del seu fill
Nacionalitat
He llegit i accepto la declaració anterior
D’acord a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer responsabilitat de ST. PETER’S SCHOOL, S.A., recollides amb les següent finalitats: gestió i administració escolar.

En cas necessari, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit i acompanyant còpia de document oficial que l’identifiqui a ST. PETER’S SCHOOL, S.A., situat al carrer Eduard Toldrà n. 18, Barcelona, CP 08034, o enviant un email a stpeters@stpeters.es