First Steps

 

First Steps és la nostra escola bressol internacional de St. Peter’s, abasta des dels 12 mesos fins als 3 anys, incloent Nursery i 2 (P1 & P3)

Des dels 12 mesos, els nens són suficientment madurs per començar el seu viatge educatiu.

Aquí els nens se senten tan segurs i còmodes com a casa.

A través del joc desenvolupen la seva capacitat innata, exploran el món al seu ritme i descobrint, cadascun d'ells, els propis interessos.

A First Steps, animem els nens perquè triïn, prenguin les seves petites decisions i s'equivoquin de manera natural. Els ajudem a que facin el que millor saben fer: usar la seva curiositat innata per aprendre.

Tenen tot un món per descobrir i explorar. Per a ells, la vida és una gran aventura que afronten amb l'entusiasme que els caracteritza. Aquí se senten lliures i contents de poder-ho fer!

 

 

ELS NOSTRES SERVEIS A FIRST STEPS

Quan deixi el seu fill amb nosaltres, pot estar tranquil que estarà en bones mans i que totes les seves necessitats estaran cobertes. Se sentirà tan segur i còmode com a casa. A First Steps, la nostra escola bressol internacional, oferim un conjunt de serveis que garanteixen que el seu nen tindrà tot el que pugui necessitar:

Cuina pròpia

Estem compromesos a oferir la millor qualitat, amb productes locals seleccionats pels millors experts en nutrició. El menjar es cuina a l'escola i els professors i monitors el serveixen als nens.

Horari

Pot  portar el seu fill des de les 8:15 a las 17:00h. L'horario de First Steps és flexible, i això permet organitzar el seu dia d'acord a les seves necessitats.

Seguiment i atenció individual

Els professors treballen en equip amb un grup d'especialistes (osteòpata, psicomotricista, psicòlegs...) per atendre millor el seu fill. La informació aportada per tots aquests professionals ens ajuda a conèixer-los millor i ens permet atendre'ls en el seu desenvolupament de manera  personalitzada.

Transport

L'escola compta amb un servei d'autobús diari.

Bugaderia

Tenim un servei de bugaderia a l'escola, que resol els petits accidents diaris.

Natació
 
Durant l'horari escolar, els nens de N2 tenen l'oportunitat de gaudir d'un primer contacte amb la natació i d'aprendre el bàsic d'aquesta activitat saludable.
 
Primers passos junts
 
Donem la benvinguda als pares en moltes ocasions per participar juntament amb els seus fills en diverses activitats.
 

Aquest lloc web utilitza cookies. Si continua navegant o tanca aquest missatge, considerarem que està d’acord amb la nostra Política d’Ús de Cookies. Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat, que pot consultar en qualsevol moment.