Pre-U


Pre-U cobreix als alumnes de 15 a 18 anys i consta d'un programa d'estudis de tres anys que condueix a un nivell universitari excepcional i una forta consolidació del seu caràcter.
 

Year 10 Pre-U F Preparació per l'IB Programme i les seves metodologies
Year 11 Pre-U 1 1r any de l'IB Diploma Programme
Year 12  Pre-U 2 2on any de l'IB Diploma ProgrammeDes de l'any escolar 2018-19, els estudiants de Pre-U de St Peter s School començaran a beneficiar-se del Programa de Diploma de Batxillerat Internacional (IB).

¿Què és el IBDP?

El IBDP és un programa educatiu de dos anys que brinda als estudiants una qualificació internacionalment acceptada per accedir a l'educació superior a tot el món. Quan els nostres alumnes arribin a l'etapa Pre-O a Year 10, a més del pla d'estudis regular, tindran la preparació adequada per a tot el Programa de Batxillerat Internacional i les metodologies que s'enfrontaran en Year 11 i 12 (Pre-O 1 i 2) .

Durant el programa IB Diploma, els estudiants desenvoluparan, entre altres coses:

  • Un coneixement ampli, profund i crític.
  • Excel·lents qualitats físiques, intel·lectuals, emocionals i ètiques.
  • Anar més enllà dels programes acadèmics tradicionals.
  • Una aproximació holística al coneixement a través de l'assignatura de Teoria del Coneixement. El pla d'estudis del Programa del Diploma (DP) té sis grups d'assignatures i tres matèries bàsiques; Teoria del coneixement (TOK), Creativitat, activitat, servei (CAS) i l'assaig estès.

Aprenent a través de l'experiència, els estudiants de St Peter s School continuaran amb els projectes i concursos organitzats pels nostres departaments STEM i SCOPE per donar-los l'oportunitat de demostrar les seves habilitats (First Lego League, Robocat, creació de videojocs, Debat League, Olimpíada de filosofia, CWMUN, MUN Cat entre d'altres). 

Mitjançant el IBDP, els estudiants trien cursos dels següents grups d'assignatures: estudis en llenguatge i literatura; adquisició de llenguatge; individus i societats; ciències; matemàtiques; i art. També tenen l'opció d'estudiar ciències addicionals o individus i societats, en lloc de el curs d'art.
 


Els estudiants cursaran algunes assignatures en nivell alt (HL) i algunes a nivell estàndard (SL). Cada estudiant ha de cursar tres matèries a nivell alt i la resta en el nivell estàndard.


 

Els nostres estudiants aconsegueixen qualificacions d'idioma de nivell universitari: culminen l'escola amb certificats de Cambridge en anglès, nivell C en català, nivell de competència en espanyol, DELF B2 en francès i un nivell bàsic d'alemany.

Els resultats han estat provats una i altra vegada durant els últims 40 anys per grups d'adults joves que s'han graduat de St Peter's School. Avui dia, els nostres antics alumnes són adults segurs i creatius disseminats per tot el món, involucrats en moltes professions i en una varietat d'activitats.

Per a més informació sobre l'IBDP visitar el web https://www.ibo.org/ o contactar amb Xavier Salvadó Head of Pre-U and IB Coordinator a través del següent correu electrònic xsalvado@stpeters.es