Treballa amb nosaltres

A St. Peter’s School estem orgullosos del nostre equip de professionals, format per un grup experimentat de professors i personal no docent que fa possible dia a dia que la nostra escola sigui un excel·lent lloc per aprendre, ensenyar i treballar.

Si està interessat a treballar amb nosaltres, pot enviar el seu CV, amb una foto recent, informació de contacte i els detalls de la seva formació i experiència a isolozabal@stpeters.es

 

Ofertes de feina vigents

Actualment cerquem dos professors nadius de parla anglesa per a Primària. Els candidats interessats poden enviar el CV a isolozabal@stpeters.es

PROFESSORS DE PRIMARIA QUALIFICATS
 
Estem en la recerca de professors de primària altamente qualificats amb un excel·lent nivell d'anglès tant parlat com escrit i amb nacionalitat UE o amb el permís adequat de residència i treball.
 
Criteris de selecció

Tots els candidats han de tenir titulació universitària i una llicenciatura o grau en la matèria per a la qual presenten la seva candidatura.

Generalment s’exigeix experiència docent, preferiblement internacional.

Requisits extra per a professors de Secundària:

  • PCGE o CAP
  • Experiència en PYP IB Programme

Capacitats professionals:

  • Compartir la nostra filosofia, centrada en l’estudiant.
  • Capacitat per inspirar interès per aprendre.
  • Alta competència en l’ús d’estratègies docents i tècniques d’avaluació.
  • Iniciativa per al desenvolupament formatiu i curricular propi (es requereixen coneixements actualitzats de la matèria que s’imparteix)