Visió i Missió

Visió

En les properes dècades es produirà una revolució tecnològica exponencial que provocarà canvis disruptius a la societat, afectant la manera en què vivim, treballem i ens relacionem amb els altres.

L’educació tindrà un paper fonamental en aquest escenari. Les escoles, basades en un model dissenyat fa més de 100 anys, es tornen obsoletes i necessiten adaptar-se al nou paradigma.

Els estudiants necessitaran adquirir un conjunt d’habilitats acadèmiques, personals i vitals per afrontar amb èxit aquests canvis i contribuir, així, a millorar la societat.

 

Missió

Dissenyar i posar en marxa un model educatiu que proporcioni als alumnes el coneixement i les capacitats necessàries per afrontar alguns dels majors problemes mundials i ajudar així a construir un millor futur per a tothom.

Afavorir un propòsit comú al mateix temps que una comprensió de la individualitat de cadascun dels nostres estudiants, amb l’objectiu d’abastar una vida saludable i feliç, així com una estabilitat financera.

Fomentar la curiositat intel·lectual que acompanyarà els nostres alumnes al llarg de la seva trajectòria vital d’aprenentatge, garantint especialment que puguin accedir a la universitat que escullin.

 

Aquest lloc web utilitza cookies. Si continua navegant o tanca aquest missatge, considerarem que està d’acord amb la nostra Política d’Ús de Cookies. Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat, que pot consultar en qualsevol moment.