Estructura curricular

Per què esperar fins als 3 anys per portar el seu fill a l’escola?

A St. Peter’s School pensem que és molt important que els nens comencin a anar a l’escola des de molt petits. Des dels 12 mesos els nens ja són suficientment madurs per començar la seva formació, amb els beneficis que suposa la immersió sociolingüística en un clima d’afecte i estima que afavoreix la creativitat, la independència i l’aprenentatge.

A l’escola els nens aprenen a través del joc i les activitats pràctiques mentre un equip de professors i professionals especialitzats vetlla perquè es desenvolupi amb plenitud la seva intel·ligència social i emocional. El nostre projecte educatiu comença als 12 mesos i continua en la mateixa direcció i de forma coherent fins a Pre-U. 

Impressiona veure com els nens aprenen i avancen a passos de gegant quan se’ls dóna l’atenció i l’afecte necessaris, oferts en un clima càlid i respectuós que els fa sentir segurs i feliços mentre, al mateix temps, adquireixen amb facilitat les capacitats i el coneixement necessaris per establir les bases de la seva futura educació.

 

Aquest lloc web utilitza cookies. Si continua navegant o tanca aquest missatge, considerarem que està d’acord amb la nostra Política d’Ús de Cookies. Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat, que pot consultar en qualsevol moment.