Servei de Menjador

St. Peter’s School té una cuina pròpia, en la qual la preparació i la supervisió dels menús estan estrictament controlats per dietistes.
 
En cas que ho requereixin, podem adaptar el menú a qualsevol necessitat que tinguin els nens, sigui per malaltia, al·lèrgia o raó religiosa. Per això, ha d'omplir un formulari a recepció i portar un justificant mèdic en cas d'al·lèrgia o malaltia.

L'empresa Saned és l’encarregada de gestionar el nostre servei de menjador.
 

Dinar:             Nursery    F3-Y5    Y6-PreU
 

POLÍTICA DE MENJADOR

Menjar és una activitat més a l’escola, amb un important contingut educatiu i formatiu. És una oportunitat excel·lent per impartir hàbits als alumnes.

Per aquest motiu, la política de menjador és comuna per a tots els alumnes, amb les particularitats de cada edat. Tots els alumnes han de menjar al menjador de l’escola (excepte els de Batxillerat), i no es permet que portin el seu propi menjar.

En cas d’al·lèrgies, intoleràncies o altres problemàtiques, l’alumne haurà de portar un certificat mèdic indicant-hi els requeriments alimentaris que té. La nostra cuina ho tindrà en compte i els proporcionarà allò que requereixin. Només en el cas que la nostra cuina sigui incapaç de fer-ho, demanarem a la família que proporcioni el menjar des de casa.HÀBITS AL MENJADOR

És important per a l’alumne comprendre que el menjador és un espai per gaudir de forma tranquil·la dels seus companys i d’una estona de descans mentre menja.

Han d’asseure’s bé a la cadira, utilitzar coberts, no usar les mans excepte per a aquells aliments que ho requereixin (per exemple, pa, plàtan, aletes de pollastre) i utilitzar els tovallons.

Han de ser respectuosos amb els companys i el personal de menjador, esperar el seu torn i fer servir un to de veu moderat.

La llengua vehicular al menjador és l’anglès (excepte quan s’hagin de dirigir a personal que només parla castellà).


QUÈ HAN DE MENJAR?


Foundation Stage i Lower School fins a Year 4

Els alumnes de Preescolar trobaran el menjar servit a les seves safates. Des de Year 1 fins a Year 4 els alumnes hauran de passar pel bufet, on el personal de menjador els servirà el menjar.

Els alumnes no estan obligats a acabar-se tot el contingut de la safata, però han de tastar-ho tot i menjar una quantitat suficient, ja que el seu proper àpat serà un berenar lleuger.

Year 5 fins a Batxillerat

A partir de Year 5 els alumnes se serviran ells mateixos al bufet. Poden escollir el que els vingui de gust, però el resultat ha de ser un plat equilibrat, amb presència de tots els grups alimentaris i en quantitat suficient.

Han de menjar-se tot allò que se serveixin, i per tant, en acabar no han de llançar res de menjar a les escombraries. Poden repetir tantes vegades com desitgin.

Durant el dinar els alumnes només poden beure aigua.

5 àpats al dia

És important que els alumnes esmorzin a casa abans de venir a l’escola. Aquest àpat és el més important de la jornada i, per tant, ha de ser equilibrat i abundant. No n'hi ha prou, per exemple, amb un got de llet i unes galetes.

A l’escola se’ls proporcionaran els dos àpats següents, que són per a Foundation Stage i fins a Year 2, el dinar i una mossada a mitja tarda, i per als grans un refrigeri a mig matí i el dinar.

Les famílies hauran de proporcionar als nens els dos darrers àpats, un berenar i el sopar, per al qual trobaran suggeriments al nostre menú publicat al web de l’escola.

Aquest lloc web utilitza cookies. Si continua navegant o tanca aquest missatge, considerarem que està d’acord amb la nostra Política d’Ús de Cookies. Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat, que pot consultar en qualsevol moment.